Att planera och genomföra en observationsstudie

Sveriges enda IPULS-certifierade utbildning med fokus på observationsstudier - med över 300 deltagare!

  Anmäl dig nu!

Observationsstudier, även kallade icke-interventionsstudier, är värdefulla verktyg för att följa effekt, säkerhet och kostnadseffektivitet för läkemedel, diagnostika och andra medicinska interventioner i klinisk vardag. Uppföljningsstudier på användning av nya läkemedel i svensk sjukvård blir ett allt vanligare krav i samband med att subvention beviljas. Att genomföra välgjorda observationsstudier i samverkan med hälso- och sjukvården innebär därför nya utmaningar och nya möjligheter för läkemedelsföretag.

Denna e-learning är en grundläggande webbaserad utbildning. Utbildningen vänder sig till CRA, kliniska prövningsledare, medical advisors mfl. E-learningen är baserad på kursmaterialet ur kursen Att planera och genomföra en observationsstudie - Sveriges enda IPULS-certifierade utbildning med över 300 deltagare som lämnat samlat omdöme vid tidigare kurstillfällen på 9,2 av 10.

Utbildningen är 100 % webbaserad och tar den genomsnittliga användaren cirka 3 timmar att genomföra. Kursmaterialet innehåller både inläsningsmaterial samt kunskapstest. Kursintyg kan laddas ner efter genomförd kurs. Kursavgift: 1 500 SEK exkl moms, faktureras per mail eller betalas med kort online. Du har tillgång till e-learningen direkt efter anmälan och accessen gäller i 14 dagar.


Kursarrangör


Scandinavian Outcomes AB
Scandinavian Outcomes AB

Vanliga frågor och svar


Hur tar jag del av denna e-learning?
Kursen är helt webbaserad. Du bestämmer själv i vilken takt du vill gå igenom lektionerna som består av presentationer i videoformat och avslutas med kunskapsquiz.
Måste jag ladda ner ett program för att få tillgång till materialet?
Nej, du får tillgång till kursmaterialet i din dators eller surfplattas webbläsare.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Kursen är tillgänglig för dig i 14 dagar efter registrering.
Vad kostar denna kurs?
Kursen kostar 1 500 kr exkl moms, och faktureras per mail alternativt kan du betala med kort i samband med registreringen.
Hur anmäler jag mig till kursen?
Klicka på knappen nedan, registrera dig och följ instruktionerna som mailas till dig.

Kom igång direkt!